RESERVES al telèfon 622 044 552
o per mail a lilajuegosreciclados@gmail.com

Experiències

2014 – Primera instal·lació.

L’any 2014 Lila va estrenar la seva primera instal·lació lúdica a la plaça major de Gijón, amb gran suport i acceptació del públic, que va omplir la plaça durant els dos dies que va durar la proposta. Aquest mateix any va ser seleccionada amb la seva proposta «Lila el joc diví» per participar a FETEN (la fira europea d’arts escèniques per a nens i nenes) que li serveix com a aparador parteixi llançar la seva proposta lúdica per nombrosos festivals dins i fora del continent europeu, arribant a participar amb més de cinquanta jocs a Austràlia a The lost Lands festival, un macro festival dedicat al públic familiar.

2015 – Canviar de cara.

L’any 2015 la companyia estrena «Canviar de cara» una instal·lació interactiva construïda amb peces immantadas que convida el públic a construir la seva pròpia escultura. Amb aquesta proposta la companyia es consolida en el circuit nacional recorrent diferents festivals, entrant fins i tot en la programació nadalenca d’alguns teatres. Aquest any a més consolida la seva faceta educativa visitant escoles amb les seves instal·lacions. Al juny del 2015 després de més de sis mesos de treball inaugura el seu carrusel de ferralla a pedals, fent un recorregut nacional per pobles i ciutats al millor estil circense. Aquest any la companyia és convidada a l’Argentina per instal·lar els seus jocs en un parc de la localitat d’Almafuerte, a la província de Còrdova.

2018 – lila va a Àfrica

L’any 2018 recorren més de 10000 quilòmetres pel nord d’Àfrica amb el seu carrusel de ferralla, visitant pobles i aldees remotes del Marroc, Mauritània, Senegal i Gàmbia, i construint jocs amb les deixalles que troben al seu camí. Aquest mateix any al seu retorn a l’illa, Lila decideix invertir més temps en el seu projecte social, i organitza festivals a Sa Nau, rebent el suport de nombrosos artistes locals. L’any 2018 tornen a Àfrica i construeixen un carrusel a pedals a l’orfenat de nens sords muts Les cajoutiers del Senegal, que els nens passegen de forma itinerant per diferents fires, incidint de manera positiva en l’economia del grup.
Actualment estan a punt d’acabar el documental «90 voltes al voltant del sol», que narra les experiències viscudes en aquests dos viatges.

Contacta amb nosaltres si necessites més informació o vols fer alguna reserva.