Les escoles van a Lila

La companyia Lîla jocs reciclats ho té tot a punt per rebre les escoles a Sa Nau, un espai màgic i multifuncional on els infants podran descobrir noves formes de joc i participar de diferents processos creatius. Partint sempre de materials reutilitzats, podran descobrir i desenvolupar les seves habilitats dins un món lúdic creat per a ells: illa d’invents, cavallets de ferralla, junk ball, bòlids, bicibatedores, circ i moltes sorpreses més, per passar un matí inoblidable.

RESERVES al telèfon 622 044 552
o per mail a lilajuegosreciclados@gmail.com

En arribar es formaran els diferents grups que al llarg del matí aniran passant per les distintes etapes del circuit.

Cavallets de ferralla

Tots els infants podran colcar als tradicionals cavallets de ferralla de pedals, dissenyats perquè hi puguin participar persones de totes les edats i experimentar amb l’emoció del vol.

Illa dels invents

L’illa dels invents és un espai d’experimentació amb eines i material, perquè els alumnes, guiats per monitors, puguin fabricar el seu propi joc.

Espai de jocs i experimentació

En aquesta etapa, que fomenta el joc en grup associatiu, els alumnes podran jugar amb la instal·lació permanent de jocs de Lîla, experimentar amb els diferents mecanismes i materials, i posar a prova la destresa i la concentració.

Sala d’experimentació i creació musical

Animaran tot el recorregut dos professionals del circ, que al final del matí faran un número breu per a tots els assistents.